Mtn2.Org da bir ilk güçlü buz cadısı itemler eklendi. trdeki gibi...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Güncelleme Yapılmıştır Önceki Sürümden Daha Az İtem Düşünüyor ve hp miktarı azıdr hpsi düzenlendi
ve item düşürme olasılığı arıtmıştır ve eksik itemler eklenmiştir.
Güncellemeden Bir Resim;
1.)Filezillaya atılcaklar klasöründeki dosyaları filezillaya girip /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/ atın çıkan cevaba evet diyin.
2.)Navicata atılcak klasöründeki dosyaları item_proto ve mob_proto'yu navicata yüklemeniz yeterlidir.
Sonra reboot atın bukadar.
/m 1192 dir kodu
Tamamen Türk Serverindeki Gibidir.
Buda Oyundan Bir Görüntü.
Alıntı yapan olursa olsun önemli olan paylaşmak
Bazı arkdaşlarımız nasıl navicata yükleyeceğini bilmiyor resimli anlatım hazırladım buyrun;
Navicatı açıyoruz.
Serverimize giriş yapıyoruz...
playere tıklıyoruz açılınca sağ tuşla tıklıyoruz
Resimdeki gibi;
Execute Batch File... yazıyor tıklıyoruz.
aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.
buradan ... seçiyoruz ve mob_protoyu seçiyoruz start diyoruz yüklenince close tıklayıp çıkıyoruz
sonra reboot atıyoruz.
Bir Teşekkür yeterlidir.
DipNot:Kan Taşıyla Buz Zindanına Girmeyide Yaptım Serverimi Dedicated Olarak Kurunca Görürsünüz nese iyi eğlenceler.
Oranları mob_drop_item.txt'den değiştirebilirsiniz. ctrl f yapıp 1192 aratarak en sondakiler %sidir.
Sanırım Taş Daha Çok Düşünüyor.
Beta Sürümdür Sürgün Mağrası Pack + Kan Taşı Görevi Eklediğinde Gerçek Skilleri İle Karşınızda Olucaktır.
Güncelleme Yapılmıştır Önceki Sürümden Daha Az İtem Düşünüyor ve hp miktarı azıdr hpsi düzenlendi
ve item düşürme olasılığı arıtmıştır ve eksik itemler eklenmiştir.
Güncellemeden Bir Resim;
1.)Filezillaya atılcaklar klasöründeki dosyaları filezillaya girip /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/ atın çıkan cevaba evet diyin.
2.)Navicata atılcak klasöründeki dosyaları item_proto ve mob_proto'yu navicata yüklemeniz yeterlidir.
Sonra reboot atın bukadar.
/m 1192 dir kodu
Tamamen Türk Serverindeki Gibidir.
Buda Oyundan Bir Görüntü.
Alıntı yapan olursa olsun önemli olan paylaşmak
Bazı arkdaşlarımız nasıl navicata yükleyeceğini bilmiyor resimli anlatım hazırladım buyrun;
Navicatı açıyoruz.
Serverimize giriş yapıyoruz...
playere tıklıyoruz açılınca sağ tuşla tıklıyoruz
Resimdeki gibi;
Execute Batch File... yazıyor tıklıyoruz.
aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.
buradan ... seçiyoruz ve mob_protoyu seçiyoruz start diyoruz yüklenince close tıklayıp çıkıyoruz
sonra reboot atıyoruz.
Bir Teşekkür yeterlidir.
DipNot:Kan Taşıyla Buz Zindanına Girmeyide Yaptım Serverimi Dedicated Olarak Kurunca Görürsünüz nese iyi eğlenceler.
Oranları mob_drop_item.txt'den değiştirebilirsiniz. ctrl f yapıp 1192 aratarak en sondakiler %sidir.
Sanırım Taş Daha Çok Düşünüyor.
Beta Sürümdür Sürgün Mağrası Pack + Kan Taşı Görevi Eklediğinde Gerçek Skilleri İle Karşınızda Olucaktır.